18 Eylül 2024
  • Manisa28°C
  • İzmir29°C

ÖZEL BİZİM ÇOCUKLARIMIZ, ÖZEL ÖĞRENCİLERİNİ BAŞARI BELGESİ İLE ÖDÜLLENDİRDİ

Özel Bizim Çocuklarımız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Özel Öğrencilerini Başarı Belgesi ile Ödüllendirdi. Bizim Çocuklarımız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yıl içerisinde derslere devamlılığı

Özel Bizim Çocuklarımız, Özel Öğrencilerini Başarı Belgesi ile Ödüllendirdi

31 Ağustos 2024 Cumartesi 17:08

Bu haber toplam 652 defa okunmuştur

Özel Bizim Çocuklarımız, Özel Öğrencilerini Başarı Belgesi ile Ödüllendirdi

Haber Merkezi

Özel Bizim Çocuklarımız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Özel Öğrencilerini Başarı Belgesi ile Ödüllendirdi. Bizim Çocuklarımız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yıl içerisinde derslere devamlılığı, derslerdeki çabaları, yapılan etkinliklere katılımı, yıl içerisindeki performanslarını göz önüne alarak 2024 yılı için yaz aylarında yaptıkları değerlendirmeler sonucu özel öğrencilerini Başarı Belgesi ile ödüllendirdi. Belgelerini öğretmenlerinin elinden alan öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi.

Kurucu Nilgün Şahin;” 16 yılı aşkın bir süredir özel gereksinimli bireylere hizmet vermekteyiz. Verdiğimiz hizmette fiziksel ve akademik çalışmaların yanında psikolojik ve manevi olarak öğrencilerimizi ve ailelerimizi desteklemeye gayret ediyoruz. Destek eğitimi alan bireylere imkân verildikçe neleri başardığını biliyor ve görüyoruz. Sözlü olarak yapılan değerlendirmelerin birey üzerinde olumlu izlerini gözlemliyoruz. Başarı Belgeleri ile destek eğitimi alan bireylerin yaptıkları çalışmalarının takdir görmesinin başarma çabasını arttıracağının ve motivasyonu geliştireceğinin bilincindeyiz” dedi.

Ağustos ayı içinde değerlendirme çalışmalarını neticelendirip başarı belgelerimizi öğrencilerimize takdim ettik.

“Biz Büyük Bir Aileyiz, Engelleri Birlikte Aşıyoruz ve Aşmaya Da Devam Edeceğiz ”dedi.

























Yorumlar