21 Eylül 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir24°C

ÖZEL ÇOCUKLAR PİKNİKTE UNUTAMAYACAKLARI BİR GÜN YAŞADILAR

Akhisar 2022 yılında kurulan Akhisar Gökyüzü Çocukları Derneği ile Manisa’da faaliyet gösteren Manisa Otizm Çocukları Derneğinde eğitim gören özel öğrenciler, geleneksel piknik organizasyonunda gönüllerince eğlendi.

Özel çocuklar piknikte unutamayacakları bir gün yaşadılar

21 Eylül 2024 Cumartesi 14:47

Bu haber toplam 161 defa okunmuştur

Özel çocuklar piknikte unutamayacakları bir gün yaşadılar

Akhisar Haber Ajansı

Akhisar 2022 yılında kurulan Akhisar Gökyüzü Çocukları Derneği ile Manisa’da faaliyet gösteren Manisa Otizm Çocukları Derneğinde eğitim gören özel öğrenciler, geleneksel piknik organizasyonunda gönüllerince eğlendi.

Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Park Gölet Alanında Akhisar Gökyüzü Çocukları Derneği Başkanı Özgür Erdoğan ile Manisa Otizm Çocukları Derneği Başkanı Arife Güngör ve iki dernekte eğitim gören özel öğrenciler hem piknik yaptılar hem de gönüllerince oynadılar.

Akhisar Gökyüzü Çocukları Derneği Başkanı Özgür;” Senede bir iki defa bir araya gelerek özel çocuklarımız ile piknik yaparak gün boyu eğlenerek etkinlikler yapıyoruz. Pikniği çocuklarımızın birbiriyle kaynaşıp güzel vakit geçirmesi için düzenledik. Bir nebze de olsa onların yüzünü güldürebiliyorsak, onları eğlendirebiliyorsak, onlar gibi düşünebiliyorsak ne mutlu bize. Eğitimlerine özel destek ve itina gösteriyoruz. Bu etkinliği geleneksel hale getireceğiz. Sadece piknikle kalmayacağız, farklı organizasyonlarımız da olacak. Pikniğin gerçekleşmesinde emeği geçen ve katkıda buluna Akhisar Belediye Başkanı Besim Dtlulu'ya, Balkan Göçmenleri Dernek Başkanı Tunay Gül ve Ulucami Mahalle Muhtarı Nesime Şakrak'a çok teşekkür ediyorum” dedi.



































Yorumlar