08 Eylül 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir27°C

ÖZEL EMİNBEY KOLEJİNE AFRİKA' DAN DOST SELAMI!

Sudan’daki Türk okulundan bir grup misafir Özel Eminbey İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Türk okulunun öğretmen ve öğrencilerinden oluşan grup Özel Eminbey İlköğretim Okulu’nu gezdi, öğrencilerle sohbet etti. Samimi bir atmosferde geçen.......

Özel Eminbey Kolejine Afrika dan Dost Selamı!

27 Nisan 2007 Cuma 00:49

Bu haber toplam 2397 defa okunmuştur

ÖZEL EMİNBEY’E AFRİKA’DAN DOST SELAMI
Akhisar Akif ÖZALP

Sudan’daki Türk okulundan bir grup misafir Özel Eminbey İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Türk okulunun öğretmen ve öğrencilerinden oluşan grup Özel Eminbey İlköğretim Okulu’nu gezdi, öğrencilerle sohbet etti. Samimi bir atmosferde geçen ziyarette misafirler okulun imkânlarını çok beğendiklerini ve bu okulda okuyan öğrencilerin çok şanslı olduklarını ifade ettiler.

Türkiye’yi çok sevdiklerini ifade eden misafir öğrenciler ve öğretmenler geldikleri günden beri Türk insanının kendilerine çok yakın davrandığını ifade ettiler. Misafir öğretmenler, öğrencilerinin Sudan’ın en başarılı öğrencileri olduklarını vurguladılar ve “Öğrencilerimizin en büyük hedefi Türkiye’de üniversite eğitimi almaktır” dediler. Misafirler protokolü de ziyaret ederek Akhisar’dan ayrıldılar.







Yorumlar