18 Ekim 2024
  • Manisa9°C
  • İzmir13°C

POLİS’TEN ŞOK ASAYİŞ UYGULAMALAR

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince yapılan geniş kapsamlı araştırma ve çalışmalarda olayın şüphelisi olduğu tespit edilen Ö.S,

Polis’ten Şok Asayiş Uygulamalar

26 Temmuz 2024 Cuma 17:47

Bu haber toplam 1261 defa okunmuştur

Polis’ten Şok Asayiş Uygulamalar

Haber merkezi

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince yapılan geniş kapsamlı araştırma ve çalışmalarda olayın şüphelisi olduğu tespit edilen Ö.S,  25 Temmuz Çarşamba günü Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Ö.S,  Olayda kullandığı tabanca ve yağmaladığı sigaraların bir kısmı ile birlikte kısa sürede yakalanarak Gözaltına alındı. 26 Temmuz Cuma günü Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. Şüpheli kişi Ö.S Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Akhisar genelinde meydana gelen Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokan, Ruhsatsız silah taşıyan ve meskûn mahalde ateş ederek halkta korku ve panik yaratan şahıslara yönelik Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince ilçe genelinde yapılan Şok Asayiş Uygulamalarında, 3 adet Tabanca ve muhtelif fişekler ele geçirildi. Şüpheliler hakkında işlemler yapılarak adli makamlara sevk edilmiştir. Akhisar Halkının Huzur ve Güvenliği için suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.




Yorumlar