18 Ekim 2024
  • Manisa9°C
  • İzmir13°C

PRATİK KIZ SANAT OKULUNDAN KADIN GÜNÜ PROGRAMI!

Akhisar Pratik Kız Sanat Okulu Aile Birliğinin düzenlediği 8 mart kadınlar günü programında hafta sonunda bir araya gelen hanımlar gönüllerince eğlendiler. Kadın günü özel günde Akhisar’ lı bayanlar Çamlık Bahar Restoran da bir araya geldi......

Pratik Kız Sanat Okulundan Kadın Günü Programı!

13 Mart 2007 Salı 15:54

Bu haber toplam 3336 defa okunmuştur

Pratik Kız Sanat Okulundan Kadın Günü Programı!
Akhisar Akif ÖZALP

Akhisar Pratik Kız Sanat Okulu Aile Birliğinin düzenlediği 8 mart kadınlar günü programında hafta sonunda bir araya gelen hanımlar gönüllerince eğlendiler. Kadın günü özel günde Akhisar’ lı bayanlar Çamlık Bahar Restoran da bir araya geldi.

Gösterilen ilgiden çok memnun olduğunu belirten Akhisar Pratik Kız Sanat Okulu aile Birliği Başkanı Macide Barutçuoğlu “8 Mart Dünya Kadınlar Günü için yapmış olduğumuz bu günde bizleri yalnız bırakmayan siz bayanlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Bilindiği gibi Türk kadını Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda göstermiş olduğu başarılarla adından bahsettiren bir kişiliğe sahiptir. Bu nedenle bilgili kadın için elimizden ne geliyorsa yapmak zorundayız” dedi.

Kadınlar günü özel programına Okul aile birliğinden Zeynep Dal, Emine Güler, Aysun Ak, Emire Çetin, Cevriye Emre, Günnur Akyüz, Suzan Üren, Cemile Güngör, Rukiye Ulutaş ve bir çok davetli bayan katıldı.






Yorumlar