24 Eylül 2024
  • Manisa18°C
  • İzmir21°C

PROF. DR. MEHMET EMİN AY, MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI'NDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Akhisar İlçe Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Aksa Camii'nde düzenlenen programda, Uludağ Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, vatandaşlarla buluştu.

Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Mevlid-i Nebi Haftası'nda vatandaşlarla buluştu

22 Eylül 2024 Pazar 19:38

Bu haber toplam 286 defa okunmuştur

Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Mevlid-i Nebi Haftası'nda vatandaşlarla buluştu

Haber Merkezi

Akhisar İlçe Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Aksa Camii'nde düzenlenen programda, Uludağ Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, vatandaşlarla buluştu. Akşam namazının ardından gerçekleştirilen etkinlikte, "Hz. Peygamber ve Şahsiyet İnşası" konulu bir konuşma yapan Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Hz. Peygamber'in hayatından örneklerle kişilik gelişimi üzerine önemli vurgularda bulundu.

Prof. Dr. Mehmet Emin Ay’ın derinlemesine analizleri ve etkileyici anlatımı, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Özellikle Peygamberimizin örnek ahlakı ve topluma kattığı değerler üzerinden yaptığı konuşma, katılımcılarda derin izler bıraktı.

Program, yatsı namazından sonra Prof. Dr. Mehmet Emin Ay’ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ve kasideleriyle devam etti. İlahi nağmelerle süslenen bu özel anlar, dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.














Yorumlar