23 Ekim 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir21°C

RECAİ KUTAN 15 NİSAN PAZAR GÜNÜ AKHİSAR’ DA!

Saadet partisi genel başkanı Recai Kutan’ın Akhisar’a geleceği İlçe parti lokalinde düzenlenen bir basın toplantısı ile halka duyuruldu. Saadet partisi genel Başkanı Recai Kutan’ın 15 Nisan Pazar günü saat 12:00 de Akhisar da olacak buradan Soma’

Recai Kutan 15 Nisan Pazar Günü Akhisar’ da!

13 Nisan 2007 Cuma 11:05

Bu haber toplam 2535 defa okunmuştur

Recai Kutan 15 Nisan Pazar Günü Akhisar’ da!
Akhisar Kenan MOLLA

Saadet partisi genel başkanı Recai Kutan’ın Akhisar’a geleceği İlçe parti lokalinde düzenlenen bir basın toplantısı ile halka duyuruldu. Saadet partisi genel Başkanı Recai Kutan’ın 15 Nisan Pazar günü saat 12:00 de Akhisar da olacak buradan Soma’ ya geçecek olan Kutan akşam ise saat 20:00 de Akhisar Belediyesi Bülent Ciğeroğlu Kültür salonunda Akhisar halkı ile bulaşacak.

Saadet Partisi Akhisar ilçe başkanı Ahmet Erdoğdu yaptığı açıklamada “Bugün teşkilatımız tarafından düzenlemiş olduğumuz kahvaltıda bu güzel Cuma gününde bizimle olduğunuz için teşekkür ediyorum. 15 Nisan Pazar günü Saadet partimizin genel başkanı Recai Kutan bey Akhisar’ a gelecek ve bütün organizasyonları tamamladık. Şehrimizin çeşitli bölgelerine, bastırmış olduğumuz Akhisar Saadet ile buluşuyor adlı broşürlerden yaklaşık 25 bin adet dağıttık ve gerekli duyuru yaptık. Pazar günü en güzel şekilde genel başkanımızı karşılamak ve genel başkanımızı en güzel şekilde Akhisar’ ımıza anlatmak istiyoruz. Bizler Akhisar Saadet Partisi olarak şuna inanıyoruz; yapılacak ilk genel seçimlerde ki Türkiye Büyük Millet Meclisi 4 Kasım 2007’ yi seçim tarihi olarak kabul etmiştir. Ama son günlerde gelişen siyasi hadiseler, özellikle Cumhurbaşkanlığı seçiminden dolayı siyasi bir çalkantı olması muhtemeldir. Bunun akabinde bir erken seçimde açıklanması mümkün görülüyor. Bütün bunları bizler de göz önünde bulundurarak yaklaşık 6 aydan bu yana sandıklarımızdaki baş müşahitlerimizi eğittik ve seçime hazır bir vaziyette bekliyoruz. Pazar günü Akhisar’ ımıza gelecek olan Saadet Partimizin genel başkanı Recai Kutan beyi inşallah seçimlerden sonra başbakan olarak ağırlamak istiyoruz. Bizler bugüne hiç vaat etmedik, Allah nasip ederse Sigara Fabrikasını biz açmak istiyoruz. Akhisar’ ın uzun yıllardır çözülememiş sorunlarını çözmek için Pazar günü genel başkanımız aramızda olacak ve Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda saat 20:00’ de halkımıza hitap edecektir. Konuşma arifesinde saat 17:00’ de Akhisar Ticaret ve Sanayi Odamızın değerli dostum Mehmet Ali Erdayıoğlu beyefendinin genel başkanımıza Ticaret odası lokalinde yemek veriyor olması bizleri fevkalade memnun etmiştir. Buradan teşkilatımız adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Ticaret Odası çalışmalarını takdir ediyor beğeniyor ve gayretlerinin artırılmasını temenni ediyoruz. Basınımıza da ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum ve bütün Akhisar’ lılara konferansımıza davet ediyorum.

Basınla kahvaltıya Akhisar Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Erdoğdu, Sabri Kalender, Ali Yılmaz, Hakkı Kuzum, Nazif Ak, Fikret Aysu, Hüseyin Çelik, Bayram Turgut, Halil Çoban, Zeki Gömeç, Halil İbrahim Deniz, Rahmi Kuş, Okyay Çakmak, Kadir Tüysüz, Recep Süller, Ali Söyler, Muhammet Çatlı ve Akhisar basın mensupları katıldı.

Yorumlar