18 Ekim 2024
  • Manisa10°C
  • İzmir12°C

ŞEHİR PLANCISINA MANSİYON ÖDÜLÜ

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı,Projeler Daire Başkanlığı, Projeler Müdürlüğünce açılan Beylikdüzü Cumhuriyet Caddesi ve Yakın Çevresi Kent Tasarım Proje yarışmasına katılan Akhisar Belediye Şehir Plancısı Oya Küçük Mansiyon ödülü k

Şehir Plancısına Mansiyon Ödülü

09 Mart 2006 Perşembe 21:33

Bu haber toplam 2953 defa okunmuştur

Akhisar Belediyesi Şehir Plancısı Oya Küçük Katıldığı Yarışmadan Mansiyon Ödülü aldı!

Akhisar : (Kenan MOLLA)
        
İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı,Projeler Daire Başkanlığı, Projeler Müdürlüğünce açılan Beylikdüzü Cumhuriyet Caddesi ve Yakın Çevresi Kent Tasarım Proje yarışmasına katılan Akhisar Belediye Şehir Plancısı Oya Küçük Mansiyon ödülü kazandı.
         Akhisar Belediye Şehir Plancısı Oya Küçük;”İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı,Projeler Daire Başkanlığı Projeler Müdürlüğünün açtığı Beylikdüzü Cumhuriyet Caddesi ve Yakın Çevresi Kent Tasarım Proje yarışmasına 6 kişilik ekip olarak Arkadaşlarım Erguvan Ö. Toplu(Ekip Başı)-(Y.Mim. İ.T.Ü.),Mahir Ünal (Mim. Y.T.Ü.), Bengi Demirkan (Peyzaj Mim. Yeditepe Ü.), Yardımcılar; Gülüm Balkaza(Maket),Ali Çalışkan   ile birlikte katıldık. İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı,Projeler Daire Başkanlığı, Projeler Müdürlüğünce açılan Beylikdüzü Cumhuriyet Caddesi ve Yakın Çevresi Kent Tasarım Proje Yarışmasından Arkadaşlarım ile Mansiyon Ödülü kazandık çok mutlu oldum” dedi.

Yorumlar