08 Eylül 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir26°C

ŞEHİT AİLELERİ YENİ TOPLANTI SALONU'NA KAVUŞTU!

Akhisarlı Şehit ve Gazilerinin toplantı yapacakları ve dinlenme yerlerinin açılışını Şehit Yzb.Vecdi Şentürk’ün Annesi Zeynep Şentürk ve Akhisar Garnizon Komutanı Hv. Plt. Kurmay Albay S.Cüneyt Kavuncu ile birlikte kurdeleyi kestiler. 22/03/

Şehit Aileleri Yeni Toplantı Salonuna Kavuştu!

22 Mart 2006 Çarşamba 22:15

Bu haber toplam 1804 defa okunmuştur

AKHİSARLI ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ TOPLANTI YAPACAKLARI YERLERİNE KAVUŞTULAR!

AKHİSAR: (Kenan MOLLA)
        
Akhisarlı Şehit ve Gazilerinin toplantı yapacakları ve dinlenme yerlerinin açılışını Şehit Yzb.Vecdi Şentürk’ün Annesi Zeynep Şentürk ve Akhisar Garnizon Komutanı Hv.Plt.Kurmay Albay S.Cüneyt Kavuncu ile birlikte kurdeleyi kestiler.
          Akhisarlı Şehit ve Gazi Aileleri Dinlenme evi Gönüllü ve Fahri başkanı Ali İlerigelen”Burada tüm Şehit ve Gazi aileleri zaman zaman bir araya bir araya gelerek burada toplantılar yapacağız.Yeni yapılan Dinlenme evimizde arkadaşlarımızla toplanarak konuşabileceğimiz bir yerimizin olması bizleri ve ailelerimizi memnun etti” dedi.

         
Akhisarlı Şehit ve Gazi Aileleri Dinlenme evinin açılışına Akhisar Garnizon Komutanı Hv.Plt.Kurmay Albay S.Cüneyt Kavuncu, Akhisar Belediye Başkanı Yardımcısı Nihat Yıldıztaş,Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Aydıner ve çık sayıda daire müdürleri ve Şehit ve Gazi aileleri katıdı.


Yorumlar