01 Temmuz 2024
  • Manisa27°C
  • İzmir28°C

SEMAYE CANCA KİŞİSEL EL SANATLARI SERGİSİ AÇILDI

8 Mart Kadın Dayanışma Derneği üyesi Semaye Canca, kişisel el sanatları sergisini Akhisar Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezinde fuaye alanında açtı. Semaye Canca, 8 Mart Kadın Dayanışma Derneği destekleriyle bir hayali olan

Semaye Canca kişisel el sanatları sergisi açıldı

25 Haziran 2024 Salı 15:31

Bu haber toplam 674 defa okunmuştur

Semaye Canca kişisel el sanatları sergisi açıldı
Akhisar Haber Ajansı

8 Mart Kadın Dayanışma Derneği üyesi Semaye Canca, kişisel el sanatları sergisini Akhisar Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezinde fuaye alanında açtı. Semaye Canca, 8 Mart Kadın Dayanışma Derneği destekleriyle bir hayali olan sergininin açma heyecanını yaşadı.

5 gün açık kalacak olan Semaye Canca’nın kişisel el sanatları sergisinin açılış kurdelesini Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu eşi Özge Dutlulu, CHP İlçe Başkanı Hayriye Hacet, Sergi sahibi Semaye Cancı, eşi Cumali Cancı ve 8 Mart Kadın Derneği Başkanı Ayşe Nur Aslan ile birlikte kestiler.

Bir hayali olan sergini açma heyecanını yaşayan Semaye Cancı;” Uzun yıllardı bu sergiyi açmanın heyecanını yaşıyordum. Beni bu konuda 8 Mart Kadın Derneği Başkanı Ayşe Nur Aslan ve arkadaşlarım cesaretlendirdi ve yaklaşık 3 yıl içinde el emeği olan sergimi açmanın keyfini yaşıyorum. Açılışımıza katılan tüm eş ve dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.








































Yorumlar