22 Ekim 2024
  • Manisa15°C
  • İzmir17°C

SEVGİ ÇOCUKLARI GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİLER!

Ak-Sek Sevgi Çocukları Özel Rehabilitasyon Merkezi Öğrencileri Öğretmenler, Sınıf Öğretmeni Şeyda Durak, Özel Eğitim Öğretmeni Fatma Dikmen, Beden Eğitim Öğretmeni Filiz Kılıç, personel Neval İşçioğlu, Nazife Söylemez, Nihat Efe nezaretinde....

Sevgi Çocukları güzel bir gün geçirdiler!

01 Ağustos 2007 Çarşamba 15:17

Bu haber toplam 3289 defa okunmuştur

Sevgi Çocukları güzel bir gün geçirdiler!
Akhisar: (Kenan Molla)

Ak-Sek Sevgi Çocukları Özel Rehabilitasyon Merkezi Öğrencileri Öğretmenler, Sınıf Öğretmeni Şeyda Durak, Özel Eğitim Öğretmeni Fatma Dikmen, Beden Eğitim Öğretmeni Filiz Kılıç, personel Neval İşçioğlu, Nazife Söylemez, Nihat Efe nezaretinde Sağlam, Çağdaş ve Zeytinkent Sürücü kursunun Su Deliği mevkiinde bulunan Trafik Eğitim pistinde hem trafik kurallarını öğrendiler hem de piknik yaptılar.

Akhisar Ak-Sek Sevgi Çocukları Özel Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nuray Bayraktar, “Okulumuzda eğitim gören öğrencilerimize trafik kurallarını yerinde göstermek eğitmek için öğretmenlerimizle beraber Sağlam, Çağdaş ve Zeytinkent sürücü kursunun tesislerine geldik.Bize burada eğitim ve piknik yapmamızı sağlayan Salpam Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aktaş’ teşekkür ediyorum. Çocuklarımız trafik eğitiminden sonra ızgarada kasap köfte pişirdik ve piknik yaptık. Öğrencilerimiz burada trafikte yaya geçişleri ve kaldırımda nasıl yürümeliyiz, boş vakitlerinde de  top oynayarak, hoşça vakit geçirdiler” dedi.


















Yorumlar