21 Eylül 2024
  • Manisa19°C
  • İzmir22°C

ŞOK ASAYİŞ VE HUZUR UYGULAMASINDA UYUŞTURUCU VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Akhisar genelinde suçun önlenmesi, kamu düzeninin ve genel asayişin sağlanması amacıyla, Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Narkotik, Yunus Resmi Devriye ekipleri

Şok Asayiş ve Huzur Uygulamasında uyuşturucu ve silah ele geçirildi

21 Eylül 2024 Cumartesi 17:56

Bu haber toplam 147 defa okunmuştur

Şok Asayiş ve Huzur Uygulamasında uyuşturucu ve silah ele geçirildi

Akhisar Haber Ajansı

Akhisar genelinde suçun önlenmesi, kamu düzeninin ve genel asayişin sağlanması amacıyla, Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Narkotik, Yunus Resmi Devriye ekipleri ve Trafik Ekiplerince son bir hafta içerisinde ilçemizin çeşitli noktalarında ve seyir halinde yapılan Şok Asayiş ve Huzur Uygulamalarında çok sayıda uyuşturucu ve silah ele geçirildi.

Yapılan huzur uygulamasında 8 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait muhtelif fişekler, 2 adet Ruhsatsız Tüfek, 118 adet Sentetik Hap, 65 gram Esrar Maddesi, 12.8 gram Metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir.

Yakalanan 22 şüpheli hakkında gerekli yasal işlemler için adli makamlarca soruşturma başlatıldı. Hakkında Yakalama kararı bulunan 17 aranan yakalandı ve 9 hükümlü Cezaevine teslim edildi.

52 Adet abartı egzoz ile gürültü yaparak çevreye rahatsızlık veren motosiklet sürücüsü yakalanmış ve motorlar trafikten men edilmiştir. 18 araca yüksek sesle müzik yayını yapmaktan cezai işlem uygulandı.İlçemizde var olan huzur ortamının devamı için gerekli çalışmalar aralıksız olarak devam edecektir.

a--(1)-657.jpga--(2)-661.jpga-(3)-201.jpg

Yorumlar