23 Ekim 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir21°C

SPOR VE SOSYAL TESİSLERİNİN AÇILIŞINI 4 MİLLETVEKİLİ YAPTI!

Akhisar’ın bir önceki belediye Başkanı Erdoğan Kanburoğlu’na ait “Kanburoğlu Spor ve Sosyal Tesisleri” dört milletvekilinin katıldığı törenle hizmete girdi.Şehir Stadı, Kapalı Spor salonun bulunduğu, kompleksin boş alanının.....

Spor ve Sosyal Tesislerinin Açılışını 4 Milletvekili Yaptı!

22 Kasım 2006 Çarşamba 13:32

Bu haber toplam 4266 defa okunmuştur

Eski Belediye Başkanı Erdoğan Kanburoğlu’na Ait Kanburoğlu Spor ve Sosyal Tesislerinin Açılışını 4 Milletvekili Birden Yaptı!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

Akhisar’ın bir önceki belediye Başkanı Erdoğan Kanburoğlu’na ait “Kanburoğlu Spor ve Sosyal Tesisleri” dört milletvekilinin katıldığı törenle hizmete girdi.Şehir Stadı, Kapalı Spor salonun bulunduğu, kompleksin boş alanının Beden Terbiyesi İl Müdürlüğünden 10 yıllığına kiralanmasından sonra yapılan modern spor ve sosyal tesislerine Bir milyon YTL. Harcandı.

Kanburoğlu Spor ve Sosyal Tesisleri” nin açılışını CHP Manisa Milletvekili Ufuk Özkan, Tokat Milletvekili Ferahnaz Şahin, Kırşehir Milletvekili Hüseyin Bayındır ile geçtiğimiz dönem Manisa DSP milletvekili Cihan Yazar, Siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Örgütleri yöneticileri, Kanburoğlu ailesinin dostları ve yakınları katıldılar. Milletvekilleri Özkan, Şahin, Bayındır ve Yazar, açılış kurdelesini birlikte kestiler.

Akhisar’ın en modern tesisleri arasında ilk yerini alan “Kanburoğlu Spor ve Sosyal Tesisleri” n de, İthal suni çim kaplı,üstü kapalı bir halı saha, yazlık ve kışlık aile çay bahçesi, kafeterya, düğün salonu ve restoran, İnternet bağlantılı laptop bilgisayarlarla donatılmış bölüm, açık ve kapalı çocuk oyun salonları, inşaatı hızla devam eden ve önümüzdeki günlerde hizmete girecek tenis kortu, Sauna, jakuzi, fitness ve eğlence salonları bulunuyor.







Yorumlar