23 Ekim 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir21°C

TİCARET MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİ MECLİS’İNE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ!

Akhisar  Anadolu Ticaret  ve Ticaret Meslek Lisesi Okul öğrenci Meclis Başkanı Orçun Bulsu’ya Akhisar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cafer Tetik tarafından Teşekkür Belgesi verildi. Akhisar  Anadolu Ticaret  ve Ticaret Meslek Li

Ticaret Meslek Lisesi Öğrenci Meclis’ine Teşekkür Belgesi Verildi!

14 Kasım 2007 Çarşamba 14:43

Bu haber toplam 10420 defa okunmuştur

Ticaret Meslek Lisesi Öğrenci Meclis’ine Teşekkür Belgesi Verildi!
Kenan MOLLA

Akhisar  Anadolu Ticaret  ve Ticaret Meslek Lisesi Okul öğrenci Meclis Başkanı Orçun Bulsu’ya Akhisar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cafer Tetik tarafından Teşekkür Belgesi verildi. Akhisar  Anadolu Ticaret  ve Ticaret Meslek Lisesi Okul öğrenci Meclis Başkanı Orçun Bulsu ve arkadaşları Yeliz Kırbaş, İlkay Demir, Şehit Aileleri ve Mehmetçik Vakfına okulda başlattıkları kampanyadan öğrencilerin harçlıklarından topladıkları 190 YTL Mehmetçik Vakfı hesabına yatırdılar.Bu gönüllü öğrenci harçlıklarından toplanan parayı Mehmetçik Vakfına yatıran öğrenci Meclis Başkan Orçun Bulsu, Yeliz Kırbaş ve İlkay Demir’e Akhisar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cafer Tetik tarafından Teşekkür Belgesi verildi.

Akhisar  Anadolu Ticaret  ve Ticaret Meslek Lisesi Okul Müdürü Yardımcısı Sabahattin Arslan, Okul Seçim Kurul Başkanı Öğretmen Yasin Doru, Okul Öğrenci Meclis Başkanı Orçun Bulsu, Yeliz Kırbaş, İlkay Demir hep berabe resim çektirdiler.

Yorumlar