18 Ekim 2024
  • Manisa9°C
  • İzmir13°C

TÜRK TELEKOM MANİSA İLİNE BAĞLI TÜM İLÇELERİNDEKİ BAYİLERİ İLE AKHİSAR’DA TOPLAN

Türk Telekom  A.Ş. yeni hizmetleri ila alakalı Manisa Türk Telekom Müdürü Resul Aydın, Pazarlama Müdürü İbrahim Turgut, Akhisar Telekom Müdür vekili Alpaslan Duman, Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda bayileriyle toplantı yaptı. Manisa İlin

Türk Telekom Manisa İline bağlı Tüm İlçelerindeki Bayileri ile Akhisar’da toplan

08 Kasım 2006 Çarşamba 19:29

Bu haber toplam 4069 defa okunmuştur

Türk Telekom Manisa İline bağlı Tüm İlçelerindeki Bayileri ile Akhisar’da  toplantı yaptı.
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

Türk Telekom  A.Ş. yeni hizmetleri ila alakalı Manisa Türk Telekom Müdürü Resul Aydın, Pazarlama Müdürü İbrahim Turgut, Akhisar Telekom Müdür vekili Alpaslan Duman, Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda bayileriyle toplantı yaptı. Manisa İlinde 32 Türk Telekom bayisini katıldığı toplantıda, aşağıdaki konular ele alındı.

Türk Telekom Aile kart hizmeti tüm kurumlarda ve caddelerde peşin hiç ücret ödemeden bu kartla görüşme yapılıyor. Görüşme ücreti ev veya işyeri telefonunun faturasına yansıyor. Hedef kitle olarak asker ve öğrenciler hedeflenirken sloganı ise sen ye ailen ödesin olarak belirlendi.

ADSL Aboneliklerinde başlatılan her eve ve her eve internet bu kampanyada Casper ve Vestel bilgisayarlar peşin veya kredi kartına 36 aya kadar taksit yapılmakta ayrıca ADSL modem ücretsiz verilmekte, iki ay kullanım ücreti alınmaktadır.
ADSL alan müşterilere 12 aylık abonelik tercih edenlere ADSL modem ücretsiz verilmektedir. 24 aylık abonelik tercih edenlere ADSL modem ücretsiz verilmekte ve 2 aylık kullanım ücreti alınmamaktadır. Konuları konuşuldu ve toplantıya katılan bayiler hep birlikte Ticaret Odası lokantasında öyle yemeği yediler.









Yorumlar