23 Ekim 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir21°C

TÜRKİYE MOTODRAG İKİNCİ AYAK YARIŞLARI AKHİSAR’DA YAPILDI.

İlki 3 Haziran tarihinde yapılan Motodrag yarışları ikinci kez Akhisar’da yapılmasından dolayı motor severler erkenden yerlerini aldılar. Ege Motor Kulübü tarafından düzenlenen 400 Metre Motodrag yarışmalarının ikinci ayağı’da Akhisar’da yapıldı.

Türkiye Motodrag ikinci ayak yarışları Akhisar’da yapıldı.

24 Haziran 2007 Pazar 18:49

Bu haber toplam 7901 defa okunmuştur

Türkiye Motodrag ikinci ayak yarışları Akhisar’da yapıldı.
Akhisar : (Kenan MOLLA)

İlki 3 Haziran tarihinde yapılan Motodrag yarışları ikinci kez Akhisar’da yapılmasından dolayı motor severler erkenden yerlerini aldılar. Ege Motor Kulübü tarafından düzenlenen 400 Metre Motodrag yarışmalarının ikinci ayağı’da Akhisar’da yapıldı. 38 motorun katıldığı ve iki gün boyunca Akhisarlıların yakından takip ettiği Motodrag yarışlarına ilgi yoğun oldu. 600 cc, 750 cc, 1000 cc ve 1300 cc olmak üzere 4 ayrı kategoride yapılan yarışlarda Akhisar Belediye Spor’lu Türkiye Motodrag şampiyonu Doğan Kırbaş evinde ikinci kez geçilerek bir kez daha ikinci oldu.

Bir gün önce saat 14.00’te başlayan antrenman turları saat 17.30 sona erdi. Pazar günü sabah saat 09.30 başlaması gereken yarışların elektriklerin kesildiğinden bir saat gecikmeli başladı. Sabah antrenmanları saat 10:30’da başladı ve bir saat sonra sona erdi.

İlk yarış 600cc’lik motor yarışları ile başladı. Yarışmayı 54 numara ile Ege Motor Kulübü sporcusu Ziyattin Göktepe birinci olurken, 23 numara ile yarışmaya katılan Marmara Motor Kulübü sporcusu Oktay Dal ikinci, 22 numara ile katılan Ege Motor Kulübü sporcusu Tolga Uprak’ta üçüncü oldu.

750 cc’lik  İkinci yarışlarda 50 numaralı Konya Selçuk Motor spor kulübü yarışmacılarından Fatih Kadıoğlu birinci, 99 numara ile yarışan Gazi Antep Motor Kulübü sporcusu Sabri Özköse ikinci, 21 numara ile yarışan Burak Albayrak üçüncü oldu.

1000 cc’lik Üçüncü yarışlarda 95 numaralı Konya Selçuk Motor spor kulübü yarışmacılarından Mahmut Cesur birinci, 1 numaralı Balıkesir Motor spor Kulübü yarışmacısı Orhan Binicier ikinci olurken, Konya Selçuk Motor spor kulübü yarışmacılarından Namık Kemal Güzel üçüncü oldu.

1300 cc’lik Dördüncü ve son yarışlarda 50 numaralı Konya Selçuk Motor spor kulübü yarışmacılarından Halil Kantürk birinci olurken, 1 numara ile yarışlara katılan Akhisar Belediye spor kulübü yarışmacısı Doğan Kırbaş ikinci olurken, 27 numara ile yarışlara katılan Gazi Antep Motor Kulübü yarışmacısı Zafer Kalender üçüncü oldu.

Yarışmalarda dereceye girenleri kupalarını Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediye spor Başkanı Ömer İşçi, ve  Ege Motor Kulübü Başkanı Emir Ataşen tarafından verildi.
























































Yorumlar