18 Ekim 2024
  • Manisa9°C
  • İzmir13°C

URGANCI KUYUMCULUK HİZMETE GİRDİ!

Akhisar’ın eski Sarraflarından Mustafa Urgancının oğlu Emin Can Urgancı yeni iş yeri olan Urgancı Kuyumculuk hizmete girdi.  Saat 12:00’de  Merkez Çarşı 14  Sokak No:31 Hizmete giren Urgancı Kuyumculuk Hilaliye Erkek Kuran kursu hocası Mehmet.....

Urgancı Kuyumculuk Hizmete Girdi!

24 Eylül 2007 Pazartesi 16:13

Bu haber toplam 8301 defa okunmuştur

Urgancı Kuyumculuk Hizmete Girdi!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

Akhisar’ın eski Sarraflarından Mustafa Urgancının oğlu Emin Can Urgancı yeni iş yeri olan Urgancı Kuyumculuk hizmete girdi.  Saat 12:00’de  Merkez Çarşı 14  Sokak No:31 Hizmete giren Urgancı Kuyumculuk Hilaliye Erkek Kuran kursu hocası Mehmet Erkekoğlu’nun okuduğu dualarından sonra Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek, Manisa İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ile birlikte kurdeleyi keserek Urgancı Kuyumculuğu  hizmete açtı.

Açılış konuşan Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek; "Akhisar’da yen bir iş yerinin açıldığının mutluluğunu yaşıyoruz. Aileden gelen kuyumculuk , Sarraflık ikincisi oluyor. Mübarek Ramazan günlerinde ilçemizde iş yerleri sayısı artar, ticari hayat daha da gelişir. Devletimizde, milletimizde daha güzel günlere gelir. Hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar temenni ediyorum“ dedi.

















Yorumlar