16 Ekim 2024
  • Manisa16°C
  • İzmir22°C

VALİ ENVER ÜNLÜ, VEDA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Vali Enver Ünlü, 19 Eylül 2024 tarihinde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atanması sebebiyle kurumlara veda ziyaretlerinde bulunmaya devam ediyor.

Vali Enver Ünlü, veda ziyaretlerine devam ediyor

24 Eylül 2024 Salı 10:22

Bu haber toplam 826 defa okunmuştur

Vali Enver Ünlü, veda ziyaretlerine devam ediyor

Haber merkezi

Vali Enver Ünlü, 19 Eylül 2024 tarihinde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atanması sebebiyle kurumlara veda ziyaretlerinde bulunmaya devam ediyor. Vali Ünlü, veda ziyaretleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Emniyet Fahri Aktaş ve emniyet personeli tarafından karşılanan Vali Ünlü, Aktaş ve personeline görevlerinde başarılar diledi.

Vali Ünlü, daha sonra Yunusemre Kaymakamlığını ziyaret ederek kaymakam Atilla Kantay’a veda ziyaretinde bulundu. Yunusemre Kaymakamlığını ziyareti sonrası Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne geçen Vali Ünlü, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Pıhtılı’ya veda ziyaretinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. Vali Ünlü daha sonra Ticaret İl Müdürü Serkan Karabacak’a veda ziyaretinde bulundu.

İl Jandarma Komutanlığını Ziyaret

Ziyaretlerin devamında Vali Enver Ünlü, İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek Tuğgeneral İlhan Şen ve personeline veda ziyaretinde bulundu. Vali Ünlü’yüİl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İlhan Şen ve jandarma personeli karşıladı. Vali Ünlü, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İlhan Şen ve jandarma personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Ünlü daha sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğüne veda ziyaretinde bulunarak İl Müdürü Mehmet Uğurelli, öğretmen ve öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi. Vali Ünlü, veda ziyaretleri kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak ile İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk ve personelini ziyaret etti. Vali Ünlü, daha sonra Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederek görevli personelle vedalaştı.

Şehzadeler Kaymakamlığını Ziyaret

ValiEnver Ünlü, Şehzadeler Kaymakamı Fatih Genel’e veda ziyaretinde bulundu. Vali Ünlü, daha sonra İl Göç İdaresi Müdürlüğünü ziyaret ederek İl Müdürü Nihal Arıt ve personeline çalışmalarında başarılar diledi. Vali Ünlü, Manisa’da görev yaptığı süre boyunca kurumlar arası iş birliği ve uyumlu çalışmalardan dolayı kurum müdürlerine ve personellerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.





















Yorumlar