08 Eylül 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir26°C

VATANDAşLARıN SABAH VE AKşAM SPORLARı KEYİFLİ GEçİYOR!

Akhisar şehir stadındaki koşu yollarının yenilenip suni halı olarak vatandaşa sunulması sonucunda vatandaşlar sabah ve akşam olmak üzere havaların serin olduğu saatlerde stada ak&#

Vatandaşların Sabah ve Akşam Sporları Keyifli Geçiyor!

05 Eylül 2006 Salı 19:34

Bu haber toplam 1829 defa okunmuştur

Akhisar’ lı Vatandaşların Sabah ve Akşam Sporları Keyifli Geçiyor!
Akhisar (Kenan MOLLA)

Akhisar şehir stadındaki koşu yollarının yenilenip suni halı olarak vatandaşa sunulması sonucunda vatandaşlar sabah ve akşam olmak üzere havaların serin olduğu saatlerde stada akın ediyorlar.  

Şehir stadının görünüm olarak da güzel bir çehreye sahip olması sonucu vatandaşlar daha rahat spor yapma imkanı buldu. şehir stadında spor yapan isminin açıklanmasını istemeyen yaşlı bir bayana sorduğumuz da ise “gerçekten güzel bir tesis haline geldi, burası için çalışıp çabalayanlardan Allah razı olsun, herkesin ihtiyacı olan böyle tesislere çok ihtiyacımız var. şöyle baktığımda fazla bir kişi göremiyorum, herhalde herkesin bilgisi yok veya evi uzak olanlar gelemiyor olabilir. Bunun içinde böyle tesislerin Akhisar’ ımıza daha çok kazandırılması gerekmektedir. Ben Akhisar’a hayatımı yaşamak için geldim, bütün ömrüm boyunca çok çalıştım ve hayalimde olan emekli olduktan sonra Akhisar’ a yerleşme isteğim doğrultusunda şimdi buradayım. Akhisar’ ı çok seviyorum” dedi. 

Gencinden yaşlısından stada akın yapan vatandaşlar daha çok serin saatlerde stadı tercih ettiklerini söylediler.


Yorumlar