21 Eylül 2024
  • Manisa16°C
  • İzmir21°C

YENİŞEHİRLİOĞLU’UNDAN MANİSA PROTOKOL ZİYARETLERİ

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Afyonkarahisar’da geçirdiği kazadan sonra geldiği Manisa’da ilk ziyaretini Vali Enver Ünlü’ye gerçekleştirdi. AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirli

Yenişehirlioğlu’undan Manisa Protokol ziyaretleri

26 Ağustos 2023 Cumartesi 15:49

Bu haber toplam 2156 defa okunmuştur

Yenişehirlioğlu’undan Manisa Protokol ziyaretleri

Haber Merkezi

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Afyonkarahisar’da geçirdiği kazadan sonra geldiği Manisa’da ilk ziyaretini Vali Enver Ünlü’ye gerçekleştirdi. AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu Afyonkarahisar’da geçirdiği kazadan sonra geldiği Manisa’da Vali Enver Ünlü’ye, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’a, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar’a Hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. 

“MANİSA’MIZ ÇOK GÜZEL İDARECİLERE KAVUŞMUŞ DURUMDADIR”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Afyonkarahisar’da geçirdiği kazadan sonra geldiği Manisa’da ilk ziyaretini Vali Enver Ünlü’ye gerçekleştirdi. Yenişehirlioğlu, Vali Ünlü’ye yeni görevinde başarılar dileyerek “İnsanımıza direk dokunabilen, beşeri münasebetleri kuvvetli, insan ilişkileri son derece güçlü, her gittiği yeri ayağa kaldıran bir Valimiz. Böyle bir Vali’ye Manisa olarak sahip olduğumuz için çok mutluyuz” dedi.  Vali Enver Ünlü’den övgü dolu sözlerle bahseden Yenişehirlioğlu Vali Ünlü’nün Manisa’ya atanmasını büyük bir kazanç olarak gördüğünü ve Manisa’nın güzel idarecilere kavuştuğunu da sözlerine ekledi.

FAHRİ AKTAŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu bir diğer ziyaretini İl Emniyet Müdürü olarak atanan Fahri Aktaş’a gerçekleştirdi. Aktaş’a yeni görevinde başarılar dileyen Yenişehirlioğlu Manisa’nın huzur, asayiş ve güvenliği için yapacağı çalışmalarda Aktaş’a muvaffakiyetler diledi.

Aktaş ise Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

SARUHAN BEY CAMİİNDE AŞURE HAYRI

Bahadır Yenişehirlioğlu, Emniyet Müdürü Fahri Aktaşa’a ziyaretinden sonra Cuma Namazını Yunusemre Belediyesi tarafından yaptırılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle ibadete açılan Saruhan Bey Camii’nde kıldı. Namazın ardından vatandaşlarla sohbet eden Yenişehirlioğlu, aşure hayrına katıldı.

6 YENİ İLÇE BAŞKANI TANITILDI

Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı birlikte il başkanlığı binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıda atama yapılan 6 yeni ilçe başkanı da tanıtıldı.

 “MİLLETİMİZLE AYNI DİLİ KULLANMAK İÇİN BU SİYASETE GİRDİK”

Toplantıda konuşma yapan Bahadır Yenişehirlioğlu AK Parti’de siyaset yapmanın ciddi bir sorumluluk olduğunu kaydederek kendilerine verilen görevi yerine getirirken ciddi bir vebal altına girdiklerine dikkat çekti. Yenişehirlioğlu, “Biz kendi menfaatimiz için değil milletimizle aynı dili kullanmak için siyasetin içine girdik. Başka hesaplarda olanlar kendi kuyularını kazdılar ve kendi sonlarını getirdiler. Türkiye bunu gördü. AK Parti’den ayrılanların ne vaziyette olduğunu yakın tarihimizden biliyoruz. Her zaman söylüyorum. Hak, adalet, liyakat, helal ve haram kavramları bizim için önem arz ediyor. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hedefimiz 85 milyon insanımızın ve bütün dünyadaki insanlarımızın huzura kavuşmasıdır” dedi.

“BİZ AİLENİN KUTSALLIĞINA İNANDIK”

Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu, AK Parti’nin milletle beraber millet için siyaset anlayışını ön planda tuttuğunu vurguladı. Yenişehirlioğlu, 81 ilde şehir buluşmaları gerçekleştirdiklerini ifade etti. AK Parti’nin millete hizmet yolculuğunda 22. yıla girdiğini ve geçmişle gelecek arasında inanılmaz bir köprü oluşturduğunu söyledi. AK Parti’nin sadece Türkiye’de değil dünyada karşılık bulmuş bir siyasi parti olduğunu söyleyen Yenişehirlioğlu, “AK Parti bir gönül birlikteliği ile kurulmuş çözüm odaklı insanı ve vicdanı önceleyen bir partidir. AK Parti bizzati sizsiniz. Biz AK Parti’de siyaset yapanlar olarak sırtımızı milletimiz dışında kimseye dayamadık. Çünkü biz milletimizle aynı dili konuşuyoruz. O sebeple 22 yıldır iktidardayız. Ama sırtını başka yerlere dayananlar, küresel güçlere dayananlar, şer odaklarına dayananlar, millete sırtını dönenler hiçbir zaman iktidar olamadığını, olamayacağını gördük. Biz ailenin kutsallığına inandık. Ailenin çok önemli olduğunu, milletimizi ayakta tutan en önemli unsurun aile olduğunu söyledik ve milletle aynı dili kullandık. LGBT denen, toplumun dibine dinamit olarak döşenmiş organizasyonları doğal ve normal karşılayanlar da iktidar yüzü görmedi. Biz milletin dilini kullanıyoruz, onlar küreselcilerin dilini kullanıyorlar” dedi.

“MECLİSİN GÜNDEMİNE SUNMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde bütün sorunların üstesinden gelindiğini söyleyen Yenişehirlioğlu, güçlü bir lidere sahip oldukları, bu durumun işleri kolaylaştırdığını vurguladı. Yenişehirlioğlu, yeni dönemde 85 milyon insanı dışarıda bırakmayacak yeni bir anayasayı mutlaka gazi meclisinin gündemine getirmeyi planladıklarını vurguladı. Yenişehirlioğlu, “Yeni dönemde toplumun temel taşı olan ailenin korunmasına yönelik yasal düzenlemeyi Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla meclisin gündemine sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AK Parti başka partilerle değil kendisiyle bir partidir. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti’nin 22 yılda gerçekleştirdiği hizmetler vatanımızın her karış toprağına damga vurmuştur.” dedi.

“22 YILDA MANİSA’YA 100 MİLYARDAN FAZLA YATIRIM HAYATA GEÇİRİLDİ”

Parti döneminde son 22 yılda Manisa’ya 100 milyardan fazla yatırımın hayata geçtiğini belirten Yenişehirlioğlu; hükümet konaklarından adalet sarayına, öğrenci yurtlarından sosyal tesislere, enerji yatırımlarından ulaşım yatırımlarına sanayi yatırımlarından tarımsal üretimi destekleyecek yatırımlara kadar geniş bir hizmet kervanıyla Manisa’nın buluştuğuna dikkat çekti. Önümüzde yerel seçimlerin olduğunu belirten Yenişehirlioğlu, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinden büyük bir zaferle çıktıklarını, rehavete asla girmediklerini söyledi. Yenişehirlioğlu, Manisa’nın sorunlarını yakından takip edeceklerini, vatandaşlarla bir arada olacaklarını, AK Parti belediyeciliğinin yapmış olduğu güzel hizmetleri anlatacaklarına dikkat çekti. Yenişehirlioğlu, “Biz hayallerimizi anlatacağız. Bizim dışımızdaki partiler sadece hayal tüccarlığı yaparlar. Ama biz yaptıklarımızı anlatacağız. Milletimize söyleyeceğimiz çok sözümüz var. 2024 yerel seçimlerinde başarının azmiyle çalışalım” diye konuştu.

“BİRBİRİMİZİN DEDİKODUSUNU YAPMAYALIM”

Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu, “Dedikodu yapılmasına izin vermeyin. Olur olmaz şeyleri gerçekmiş gibi konuşmayalım, konuşanlara da fırsat vermeyelim. Diğer partilerin grup başkanının bile sözünün geçmediği Manisa’da biz birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Onlar ilçe başkanlarını, il başkanlarını tespit ederken bile kavga içerisindeler.” dedi.

REKTÖR KİBAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Rana Kibar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette üniversitenin mevcut durumu, gelecek perspektifi ve yapılması gereken çalışmalara ilişkin istişarelerde bulunuldu. Yenişehirlioğlu, Prof. Dr. Rana Kibar’ın yönetiminde üniversitenin akademik anlamda büyük atılımlar gerçekleştireceğine inandığını söyledi. Öte yandan Manisa Celal Bayar Üniversitesi bünyesinde Ziraat Fakültesi kurulması için çalışmalarının olduğunu da belirttiler.

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Grup Başkan Vekilimizin ziyaretleri ve iyi dilekleri bizim için kıymetli. Üniversitemizin gelişimi için desteklerini yanımızda hissetmek de ayrıca mutluluk verici. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaret, dostane bir ortamda geçen görüşmelerin ardından sona ererken, AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, üniversitenin Şeref Defterini de imzaladı.

akhisar-(1)-265.jpgakhisar-(2)-261.jpgakhisar-(3)-239.jpgakhisar-(4)-230.jpgakhisar-(5)-217.jpgakhisar-(6)-198.jpgakhisar-(7)-173.jpgakhisar-(8)-142.jpgakhisar-(9)-112.jpgakhisar-(10)-072.jpg

akhisar-(11)-049.jpgakhisar-(12)-033.jpgakhisar-(13)-023.jpgakhisar-(14)-021.jpgakhisar-(15)-017.jpg

Yorumlar