23 Ekim 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir21°C

ZABITA ÇALIŞANLARINDAN DAYANIŞMA GECESİ!

Akhisar Belediyesi Zabıta çalışanları emekli olan arkadaşları için düzenlediği veda ve dayanışma gecesinde bir araya geldiler. Görev yapan zabıta çalışanlarının eşleri ile birlikte geldiği gecede Akhisar Belediye Zabıta Müdürü Ali Velestin bir açı

Zabıta Çalışanlarından Dayanışma Gecesi!

01 Aralık 2007 Cumartesi 15:33

Bu haber toplam 3399 defa okunmuştur

ZABITA ÇALIŞANLARININ DAYANIŞMA GECESİ
>>Akif ÖZALP

Akhisar Belediyesi Zabıta çalışanları emekli olan arkadaşları için düzenlediği veda ve dayanışma gecesinde bir araya geldiler. Görev yapan zabıta çalışanlarının eşleri ile birlikte geldiği gecede Akhisar Belediye Zabıta Müdürü Ali Velestin bir açılış konuşması yaptı.

Gecede birlik ve beraberlik içerisinde bu tür dayanışma içerisinde oldukları için mutlu olduğunu belirten Velestin “Bu tür organizasyonları sık sık gerçekleştirmek bizleri daha iyi organize olmaya götüreceğini düşünüyorum. Ayrıca aramızda bulunan ve belediyemizde 23 yıl fiilen çalışmış Zeynep Erpalabıyık ablamıza teşekkür ediyorum” dedi.

Dayanışma gecesinde Akhisar Belediyesinin ilk bayan Zabıta çalışanı olan 23 yıllık çalışanı ve emekli olan Zeynep Erpalabıyık’ a Zabıta Müdürü Ali Velestin ve Zabıta Müdür Yardımcısı Hasan Karabacak birer plaket verirken, geceye katılan yine Akhisar Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa AliErpalabıyık da eşine bir çiçek takdim ederek tebriklerde bulunuldu.















Yorumlar