22 Ekim 2024
  • Manisa15°C
  • İzmir17°C

ZEYTİN DALLARI ARTIK AKHİSAR’ DA TRAFOLAR’ DA!

Akhisar içindeki TEDAŞ ‘a ait Elektrik Trafoları Zeytin Amblemi ile boyanıyor. Akhisar’ın renkleri olan sarı yeşil ve zeytin dalları ile boyanan trafolar vatandaşlar tarafından beğenildi. Akhisar Dr. Tarık Sarı İlköğretim Okulu Resim öğretmeni H

Zeytin Dalları Artık Akhisar’ da Trafolar’ da!

14 Ağustos 2007 Salı 17:43

Bu haber toplam 4538 defa okunmuştur

Zeytin Dalları Artık Akhisar’ da Trafolar’ da!
Akhisar (Kenan MOLLA)

Akhisar içindeki TEDAŞ ‘a ait Elektrik Trafoları Zeytin Amblemi ile boyanıyor. Akhisar’ın renkleri olan sarı yeşil ve zeytin dalları ile boyanan trafolar vatandaşlar tarafından beğenildi. Akhisar Dr. Tarık Sarı İlköğretim Okulu Resim öğretmeni Haluk Özkan ve yardımcıları Hakan Atalay, Mahmut Akburak ile Akhisar merkezinde bulunan 29 trafoyu 4 gruplar halinde zeytin amblemleri ile boyuyor.Akhisar’ın renkleri olan Sarı-Yeşil ve Zeytin dalları ile boyanan trafolar vatandaşlar tarafından beğenildi.Akhisar Dr. Tarık Sarı İlköğretim okulu Resim öğretmeni Haluk Özkan ve Yardımcıları Hakan Atalay, Mahmut Akburak ile Akhisar merkezinde bulunan 29 Trafoyu 4. Gruplar halinde Zeytin dalları ve Akhisar Belediyesi  amblemleri ile boyanıyor.

Resim öğretmeni Haluk Özkan “Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı ile görüştüm ve Merkezdeki trafoları göze daha iyi hitap etmesi için Akhisar’ın simgesi olan renklerle boyamamı istediler. Bizde kurduğumuz ekip ile Trafoları Zeytin dalları ve Akhisar Belediyesi amblemi, olmak üzere trafoları boyamaya başladık. Bir Trafoyu yaklaşık 2 günde bitiriyoruz. 2.5 ay gibi kısa sürede Merkez’deki 29 trafoyu boyayarak çirkin görüntüyü göze hoş gelen renklerle boyuyoruz” dedi.




Yorumlar