08 Eylül 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir27°C

ZEYTİN HASTALIKLARI VE ZEYTİN ZARARLARININ PANELİ!

547.Çağlak festivali ve Zeytin Şenliklerinin üçüncü gününde  Belediye Kültür Salonunda Zeytin hastalıkları ve Zeytin zararlarına karşı bayer tarım ilaçlarından çözüm paneline Dr. İlhan Kural ve Dr. Mehmet  kaya katıldı. Saat 17.00’

Zeytin Hastalıkları ve Zeytin Zararlarının Paneli!

19 Mayıs 2006 Cuma 13:26

Bu haber toplam 3062 defa okunmuştur

ZEYTİN HASTALIKLARI VE ZEYTİN ZARARLARININ PANELİ!
AKHİSAR:( Kenan MOLLA)

547.Çağlak festivali ve Zeytin Şenliklerinin üçüncü gününde  Belediye Kültür Salonunda Zeytin hastalıkları ve Zeytin zararlarına karşı bayer tarım ilaçlarından çözüm paneline Dr. İlhan Kural ve Dr. Mehmet  kaya katıldı.

Saat 17.00’da başlayan Zeytin hastalıkları ve Zeytin zararlarına karşı Bayer Tarım  ilaçlarından  önerilerde konuşmacı olarak katılan  Dr. İlhan Kural ve Dr. Mehmet Kaya  “Zeytin hastalıklarında Mücadele “Zeytinde halkalı leke ve zeytin solgunluğu  hastalıkları, zeytin dal kanseri, zeytinlerde Almilaria kök çürüklüğü, zeytinde verticillıum solgunluğu, zeytinde Antiokooz çürük leke ve “Zeytin zararları mücadelesi” zeytin sineği, zeytin güvesi, zeytin korokoşnili, zeytin kabuklu biti ve zeytin pamuklu bitinden bahsetti. Panel yaklaşık 1,5 saat sürdü.Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı panelistlere plaket verdi.





Yorumlar