• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • Manisa 16 °C
  • İzmir 21 °C
  • Muhasebe Departmanı Aranıyor
  • Hızlı Okuma ve Anlama Kursu Deniz Kurs Merkezinde ( Dikkat Dağınıklığına Son )
  • Bayan Eleman Aranıyor
  • Usta Öğretici Oryantasyon Kursu
  • Tecrübeli-Tecrübesiz Personel Alımı Yapılacaktır
  • Meslek Lisesi Mezunu ve Beden İşçisi Aranıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Saadet Partisinde İsmail Hakkı Kuzum güven tazeledi

Okunma Sayısı: 2099
Saadet Partisinde İsmail Hakkı Kuzum güven tazeledi
Saadet Partisi (SP) Akhisar İlçe Teşkilatının 8. Olağan Kongresi, Akhisar Belediyesi Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Park içi sinema salonunda yapıldı. Kongreye SP Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, SP Manisa İl Başkanı Zekai Yılmaz, SP Bursa

Saadet Partisinde İsmail Hakkı Kuzum güven tazeledi

Akhisar Haber Ajansı

Saadet Partisi (SP) Akhisar İlçe Teşkilatının 8. Olağan Kongresi, Akhisar Belediyesi Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Park içi sinema salonunda yapıldı.

Kongreye SP Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, SP Manisa İl Başkanı Zekai Yılmaz, SP Bursa Teşkilat Başkanı Hamza Gürsel, CHP Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet, CHP eski İlçe Başkanı Umut Çavuş, Deva Partisi Akhisar İlçe Başkanı Erhan Tepe, SP Soma İlçe Başkanı Mustafa Eren ve partililer katıldı.

SP Akhisar İlçe Teşkilatının 8. Olağan Kongresinde Divan Başkanlığına SP Manisa Teşkilat Başkanı Abdullah Yılmaz, Başkan yardımcılıklarına Nuri Özcan, Sezai Zeytinli, Katip Üyeliklere Fatma Özdemir ve İsmail Özdemir seçildi. Sunuculuğunu SP yönetim Kurulu üyesi Metin Meral’in yaptığı kongre İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

8. Olağan Kongrenin açılış konuşmasını Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Hakkı Kuzum yaptı. İsmail Hakkı Kuzum;” Değerli milletvekilimiz, Değerli il başkanımız, Değerli ilçe başkanlarımız, çok değerli yönetim kurulu üyelerimiz, Siyasi partilerimizin değerli ilçe başkanları ve yöneticileri, Kıymetli sivil toplum kuruluşu başkanlarımız ve yöneticileri, Değerli muhtarlarımız Olmazsa olmazlarımız hanımefendiler, Geleceğimizin teminatı sevgili gençler Çok değerli misafirlerimiz hepinizi saygı sevgi ve hürmetle selamlıyor, Akhisar’ımıza, salonumuza, kongremize hoş geldiniz diyor katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Konuşmama başlamadan önce kahraman ordumuza sınır ötesi harekâtlarında muvaffakiyetler diliyor sağ salim kışlalarına dönmelerini cenabı haktan niyaz ediyorum. Saadet Partisi Akhisar ilçesi 8. Olağan kongremizi hep birlikte eda ediyoruz. Saadet partisi yani milli görüş 55 yıllık bir siyasi geçmişe sahip. Bu süre zarfında ne zaman kıyısından köşesinden ortasından ucundan yönetime dahil olduysa memleketimize ve milletimize faydalı hizmetler yapmıştır. Geçmişimizde yüzümüzü kızartacak anlımızı eğdirecek bizi mahcup edecek hiçbir eylemi olmamıştır. Çünkü saadet partisinin formatı halka hizmetin hakka hizmet olduğu, tüyü bitmedik yetimin hakkının sorulacağı, adaletin cenabı hakkın emri olduğu, mazlumun ahının arşı alayı titrettiği, güzel ahlakın olmazsa olmaz olduğu, kul hakkının mülakatla gizlenemeyeceği bir formattır. Bizler böyle değerleri ideal edinmiş bir siyasi partide bulunmaktan gurur duyuyor ve Rabbimize şükrediyoruz. Oyların tartıldığı günün oyların sayıldığı günden çok daha önemli olduğunu düşünüyoruz.

Saygı değer misafirlerimiz

Malumunuz birkaç ay önce seçim geçirdik. Akhisar saadet partisi teşkilatı olarak elimizden geldiğince çalıştık. Bu seçimlere AKP’nin getirdiği sistem gereği ittifak ile girdik. Ve finalde istediğimiz sonucu alamadık. Tabii ki bunun nedenlerini içimizde değerlendirdik. Nerede yanlış yaptık, nerede eksiğimiz var konuştuk. Bu eksiklerimizi ivedilikle gidermeye çalışıyoruz. Bizim dışımıza sorduğumuzda terörle berabersiniz CHP le berabersiniz gibi verilere ulaştık. 55 yıllık siyasi geçmişimize baktığımızda da hemen her seçimde 

“ yeşil komünist

“ siz çok doğru söylüyorsunuz ama Erbakan yaşlı

“ siz çok doğru söylüyorsunuz ama kazanamazsınız

“ oylarımız boşa gider

“ Ehveni şer gibi verilere ulaşıyoruz.

Hangi somut olayda terörle beraber olmuşuz?

Adalet, liyakat, şahsiyetli dış politika ve benzeri ilkeler dışında hangi olumsuzlukta kiminle beraberliğimiz var. Millet ittifakında olduğumuz için saadet partisine oy vermeyenler tek başımıza girdiğimiz önceki seçimlerde bize oy verdiler mi? Terörle beraber olduğumuzu iddia edenler 21 senedir terör sorununu çözemeyenlere 21 senedir niçin çözemediniz sordular mı? Herhangi bir rahatsızlığınız için 21 senedir gittiğiniz doktorunuza şifa bulmamanıza rağmen hala gider misiniz?

Değerli katılımcılar

Biliyorum, seçmeni sorgulamak nezaketsizliği bizlere yakışmaz. Sadece siyasi tercihlerimizi en az doktor tercihlerimiz kadar hassas yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Bakın, saadet partisi birilerinin ısrarla kutuplaştırmasına, ötekileştirmesine rağmen hep birleştirici, bizlerin AKP si  CHP si ile tüm siyasi parti seçmenlerinin kardeş olduğu duyarlılığında olan bir partidir. Bizler milletimizin içinde olduğu durumlara üzülüyoruz. Suç oranlarının bu denli artmasına, boşanmaların olağan hale gelip çoğalmasına, ahlaki değerlerimizin erozyona uğramasına, sokaktaki Müslüman güven duyulmaz hale gelmesine gerçekten çok üzülüyoruz. İnsanlık kötü bir kuyuya düşmüş durumda herkes bunu görüyor ve herkes elbet kuyuya bir ip atan olur diyor. Bir ipte ben atayım birini kurtarayım demiyor.

Eski filmlerde çok olurdu bir kazan dolusu çorbaya bir şırınga zehir akıtılıp zehirlenmek istenen hedef zehirlenirdi. İnsanlarda bir kazan dolusu çorbaya bakar zehri fark edemezlerdi. Bir arkadaşım bir araştırmayı benimle paylaştı. İçinde para ve iletişim bilgileri olan bir cüzdanı farklı ülkelerde kalabalık bir noktada yere atıp araştırma yapmışlar. Japonya’da %98 i cüzdan sahibine ulaşmış. Kore’de, Almanya’da, Avusturya’da ve Türkiye’nin de dahil olduğu 25 ülkede bu testi yapmışlar. Ama maalesef ülkemizde hatta Müslüman ülkelerde bu oran sizlerle paylaşamayacağım kadar üzücü. Hâlbuki biz açıkta sadaka taşlarının olduğu bir medeniyetin temsilcileriyiz. Sanıyorum bu duruma bizler kadar sizlerde üzülüyorsunuz. Onun için siyasetin iyi insanlar tarafından mutlaka yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Erbakan hocamızın veciz sözlerinden birini sizlerle paylaşıp konuşmamı sonlandırmak istiyorum. Hakkın hâkimiyeti için çalışmamakla, Batılın hâkimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur. Tekrar kongremize teşriflerinizden dolayı hepinize şükranlarımı sunuyor şahsım ve teşkilatım adına sizleri selamlıyorum” dedi.

SP Manisa İl Başkanı Zekai Yılmaz ve SP Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca’nın konuşmalarından sonra Faaliyet ve Hesap raporlarını yönetim kurulu üyesi Hüseyin Çelik okudu ve ibrası delegeler tarafından kabul edildi.

Tek liste ile kongreye giden İsmail Hakkı Kuzum ve yeni yönetim kurulu üyeleri şöyle: Ali Dursun, Nazif Ak, Fikret Aysu, Metin Toktaş, Hakan Gençer, Özcan Şahin, Semih Mergen, Ali Şener, Hüseyin Çelik, Hasan Kara, Esra Sayın, Meral Karadağlı, Haydar Doğan ve Harun Özkendi’den oluştu.



























































 

 

 

  • Yorumlar 1
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.